Palieskite muilo patiekalas Xiaomi MiJia automatinis muilo putų dozatorius balionėlis ne-kreipkitės automatinis dozatorius rankų plovimas

Palieskite muilo patiekalas Xiaomi MiJia automatinis muilo putų dozatorius balionėlis ne-kreipkitės automatinis dozatorius rankų plovimas

Palieskite muilo patiekalas Xiaomi MiJia automatinis muilo putų dozatorius balionėlis ne-kreipkitės automatinis dozatorius rankų plovimas

€18.33

Produkto aprašymas

  • Medžiaga:
  • Svoris:
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi
  • Atsparus vandeniui:
  • Tikslas:
  • Įtampa:
  • Maitinimo Šaltinis:
  • Spalva:
  • Modelio Numeris: MJXSJ01XW
  • Kiekis:
  • Garantija:
  • Tipas:
  • Matmenys:
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Palieskite muilo patiekalas Xiaomi MiJia automatinis muilo putų dozatorius nugalėti bakterijų, tik su viena ranka

Nugalėtojas Gero Dizaino Apdovanojimą 2018 puikus dizainas

Ne-kreipkitės išdalijimo skystas muilas ne tik padeda sutaupyti laiko, ir vandens, bet taip pat suteikia maksimalią higieną.Jo kompaktiškas korpusas pagamintas iš minimalistinio dizaino, lengvai tilpti į bet kokio vonios kambario ir palikti labiausiai malonių pojūčių naudojimo.

Automatinis ne-atsako kontaktai

Sveikatos apsauga visi šeimos nariai, prasideda teisingai plauti rankas.Tai yra pakankamai, kad pasiektų ranką ir balionėlis bus apdalinti sodrus putos, kurios veiksmingai valyti rankas ir užtikrina reikiamą apsaugą nuo bakterijų.Minkštos putos padės mokyti net maži vaikai, kad tinkama higiena.

Putos giliai valo rankas

Dėl putų susidarymo, oro/muilas santykis yra griežtai kontroliuojamas ne 12:1 lygis.Speciali tinklelio su mikroskopinių skylučių, greitai ir efektyviai formos muilo putomis, kurios švelniai padengia odą, prasiskverbia giliai į poras ir išvalo odos esant microlevel.

Laimi 99,9% bakterijų

Bandymai, atlikti nepriklausomoje laboratorijoje, įrodė, kad specialaus muilo putos pašalina iki 99,9% энтеробактерий, bakterijų Aukso стафилококка, kandidatų Balta ir kitų labiausiai paplitusių namų ūkyje mikrobų.

Optimalus pH lygis odos

Muilas artima žmogaus odos pH lygį, nesukuria disbalansas, odos mikrofloros net ilgai naudoti ir padeda rūpintis švelnumas rankų dėka specialių drėkinamųjų priedų, grindžiama natūraliais aliejais.

Natūralių augalinių komponentų, Drėkina odą ir nužudyti bakterijos

Muilo sudėtyje yra prancūzijos kvepalų priedų DLK, gautas remiantis natūralių augalų ekstraktai.Automatinis dozatorius ateina su antibakterinis skystas muilas, kosmetinis muilas gali būti perkami atskirai.

Kovoja su bakterijų

Veiksmingai kovoja vidaus mikrobų ir apsaugo sveikatą visiems šeimos nariams.Jos sudėtingas aromatas sujungia pažymi, gėlių, uogų ir citrusinių vaisių.Jis ne tik veiksmingai apsaugo nuo bakterijų, bet taip pat padeda prisitaikyti prie teigiamų nervintis.

Amino rūgštis, muilo

Turtingas аминокслотами muilas natūralus kokoso aliejus efektyviai drėkina ir nėra sugriežtinti odą rankas.Jos aromatas švelniai susipina pažymi, apelsinų ir gėlės, primenantis laimingų akimirkų gyvenime.

Vienas butelis truks ilgai

Jautrus Kontrolė leidžia duoti pakankamai putų dvi rankas.Vienas butelis 320 ml truks 400 dozių, net didelės šeimos turės jis už 50 dienų.

Klasikinis dizainas

Dizainas paskirstytojo tęsia tradiciją minimalizmas MiHome prietaisai, kurie leidžia lengvai tilpti į bet kokio interjero virtuvėje ar vonios.Butelis su muilas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, su matiniu paviršiumi, išlaikyti švarus ir tvarkingas vaizdo įrenginys.

Žymos: putų xiaomi, mi xiomi, xiaomi automatinis dozatorius, kamera, l, xiaoji, mijia, aaa baterija xiaomi, atsisakyti putų, ratna, išdalijimo muilo xiaomi

Atsiliepimai

Reitingas