Realios Nuotraukos Juostelės Krašto Du Sluoksniai Trumpas 0.9 Metrų Vestuvių Šydas, su Šukos Gražus Mini ir Vestuvių Šydas, Vestuvių Aksesuarai

Realios Nuotraukos Juostelės Krašto Du Sluoksniai Trumpas 0.9 Metrų Vestuvių Šydas, su Šukos Gražus Mini ir Vestuvių Šydas, Vestuvių Aksesuarai

Realios Nuotraukos Juostelės Krašto Du Sluoksniai Trumpas 0.9 Metrų Vestuvių Šydas, su Šukos Gražus Mini ir Vestuvių Šydas, Vestuvių Aksesuarai

€18.69

Produkto aprašymas

  • Lytis: MOTERIS
  • Skaros Kraštas Stilius: Juostelės Krašto
  • Vualiai Sluoksniai: Dviejų Sluoksnių
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Numeris: NV7022
  • Prekės Pavadinimas: MERMAIDfUN
  • Elemento Tipas: Nuotakos Vualiai
  • Technics: Appliqued

Daugiau Vualiai

Nuotraukos

Apie Laivybos:

a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

(b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš užsakant/perkant.

(c) Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą - nepainiok ir papildomai siuntimo išlaidas.

(d) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

(e) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

(f) PASLAUGOS TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

g) Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! :-)

Apie Grąžinimo Politika:

1. Mes atsisakyti teturn daiktų atgal be jokių kokybės problemas.jei pirkote, o ne, pavyzdžiui, po to, kai ją gavote, mes galime atsisakyti grąžinti.

2. Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

3. Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

Apie Atsiliepimą:

Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū!!

Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti problemų, Komunikacija yra tiltas, žmogaus protas ir pasaulis visada gražus pagal sklandžiai ryšių.

Jei mūsų prekės arba paslaugos jūsų netenkina, galite, prašome suteikti mums galimybę pagerinti prieš atidarydami ginčą.Mes visada darome viską, kad padėti.

DUK

Prašome perskaityti Duk atidžiai, ir jeigu yra kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekti su mumis

Klausimas:1. Kaip pirkti jūsų suknelės?Ką reikia daryti?

A: Pirma, PLS, spustelėkite "Pirkti Dabar" mygtuką, kai jūs pateikiate užsakymą, tada jis padės jums užbaigti mokėjimo, o jūs galite palikti pranešimą dėl matavimų ir spalvų.

Sąlyginio deponavimo yra nemokama, saugi mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams.Ši paslauga užtikrina, kad išmokos bus išleista pardavėjas tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą

Q:2. Ar vestuvių suknelė ar vakarinę suknelę būti bet accessaries ?

A: suknelė neapima jokių accessaries pvz., skaros, pirštinės, mergina viduje ir t.t.

Q:3. Kiek iš anksto turėtų būti aš, kad mano suknelė?

A: Kadangi visi mūsų suknelės yra pagaminti pagal užsakymą, kiekviena suknelė s siuvimo trukmė priklauso nuo sudėtingumo, jos projektavimu ir sezoninis paklausos pokyčiai.Kiekviena suknelė puslapis bus rodomas apskaičiuota, siuvimo metu, skaičiuojama pagal šių veiksnių.Siekiant užtikrinti jums gauti savo suknelę laiku, prašome vieta jūsų užsakymą kuo anksčiau, siekiant išvengti ilgą siuvimo metu piko sezonus.

Q:4. Bus mano suknelė tiksliai atitinka spalva, matau savo svetainę?

A: gali būti, kad nedidelis skirtumas tarp faktinės suknelė spalva ir tai, ką matote nuotraukoje, priklausomai nuo jūsų kompiuterio monitoriaus ekrano parametrai.

Q:5 .Kaip aš galiu įsitikinti, kad aš esu užsakymo tinkamą dydį?

A: Kaip profesionaliai įvertinti labiausiai patikimas būdas užtikrinti, kad galutinis produktas pasiekia puikiai .Įsitikinkite, kad patikrinti mūsų matavimo vadovas.Jei jūsų dydis svyruoja ar norite pakeisti suknelę, šiek tiek, mes visada palikite keletą colių siūles taip, kad jūsų vietos siuvėjo galite lengvai padaryti pakeitimus, kaip reikia.

Q:6. Jūs galite pritaikyti dydį mano suknelė?

A: Jei mūsų standartinių dydžių neturiu tinka jums, Mes galime pagal užsakymą pagaminti suknelė jums.Užsakant palikti savo tikslus matavimai!Gauti profesionaliai įvertinti geriausiai, jei norite tai padaryti patys, būtinai perskaitykite mūsų matavimo vadovas pirmą kartą.

Q:7. Galiu pakeitimo suknelė?Ir tai reikia mokėti papildomų pinigų?

A: Taip, jums reikia papildomai mokėti, jei jums reikia, kad jokių pakeitimų dėl suknelę.Pvz., pridėti dirželiai, pridedant traukinio ilgį ar keisdami atgal stilius

Q:8. Ar galiu grąžinti arba atšaukti suknelė, jei aš galiu pakeisti mano protas?

A: Mūsų suknelės ne tik ištraukė iš sandėlio - kai jūsų užsakymas patvirtinamas, mūsų siuvėjų pradėti pasirinkimas medžiagų ir spalvų prašėte ir pjovimo audinys remiantis jūsų matavimai.Net standartinio dydžio suknelės yra pagaminti pagal užsakymą kiekvienam klientui.Vartotojo pobūdis, mūsų suknelės-tai mūsų panaikinimo ir grąžinimo politika yra griežtesnės nei kitų elementų, taip, ji' s, svarbu, kad atidžiai.

Žymos: YAUAMDB, nuotaka trumpas šydas, vestuvių šydas, su šukos, wed šydas, oro purškimo, oro bush, šydas, trumpas šydas, nėriniai šydas, pilvo šokio šilko šydas

Atsiliepimai

Reitingas