Aukšto Slėgio Plovimo Kanalizacijos, Drenažo Vandens) Valymo Žarna Vamzdis Line Cleaner Nuotekų Jetter Žarnos Rinkinys Karcher Saulės Joe Nilfisk Stihl

Aukšto Slėgio Plovimo Kanalizacijos, Drenažo Vandens) Valymo Žarna Vamzdis Line Cleaner Nuotekų Jetter Žarnos Rinkinys Karcher Saulės Joe Nilfisk Stihl

Aukšto Slėgio Plovimo Kanalizacijos, Drenažo Vandens) Valymo Žarna Vamzdis Line Cleaner Nuotekų Jetter Žarnos Rinkinys Karcher Saulės Joe Nilfisk Stihl

€22.93

Produkto aprašymas

  • Su Vandens Vamzdžiai: Taip
  • Korpuso Medžiaga: Inžinerijos Plastiko
  • Vandens Purškimo Tipas: Ventiliatorius
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Antgalio Medžiaga: LYDINYS
  • Vandens Vamzdžių Ilgis: 5-10m
  • Prekės Pavadinimas: LOKYS JĖGA
  • Sąsaja Medžiaga: Vario
  • Rankenos Tipas: Pirštu Tipas

1/4" * 10m / 32ft * 160Bar/ 2320PSI Kanalizacijos, Drenažo Vandens) Valymo Žarna su 2 Kanalizacijos Jet Antgaliai ir 6 Adapteriai Dauguma Aukšto Slėgio Poveržlės

Išsižadėjimas: Mes ne šių prekių ženklų ar susiję su jomis.Mes ne parduoti šias Slėgio Plovyklos, tačiau siūlo kai kurios suderinamos jų dalių.

Aprašymas:

Kanalizacijos čiurkšlės rinkinys išvalo stabdymų, nenaudojant cheminių medžiagų.Idealiai tinka visų tipų vidutinio ir didelio slėgio čiurkšlės programų, pavyzdžiui, kanalizacijos ir drenažo vamzdį.

Savybės:

1. Profesionalus Valymas: 1/4" x 160bar kanalizacijos čiurkšlės žarna, puikiai veikia, su elektros slėgio plovimo buitinių prašymą; antgalis yra skirtas būti pakankamai mažas, kad švarios visų ankštose erdvėse, pavyzdžiui, drenažo vamzdžiai ir kanalizacijos linijas.Jis yra lengvai pastumkite į kanalizacijos linijų ir drenažo vamzdžiai.Jis siūlo net valymo ir pylimas iš nuolaužų.

2. Multi-funkcija: kanalizacijos čiurkšlės rinkinys išvalo stabdymų, nenaudojant cheminių medžiagų.Idealiai tinka visų tipų vidutinio ir didelio slėgio čiurkšlės programų, pavyzdžiui, kanalizacijos ir drenažo vamzdį.

3. Efektyvus Kanalizacijos Čiurkšlės Purkštukų: kanalizacijos, jet antgalis turi 4 jet skylių - 1 priekinis srove, esant 0°, kad išvalo užsikimšimui užsikimšęs vamzdis, 3 galiniai jets 33° pylimas iš šiukšlių sušvelninta iki priekyje srove.Jis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, dėl ilgesnio gyvenimo, niekada rūdžių ir korozijos.

4. Sukasi Kanalizacijos Jetter Antgalis: 3 atgal, sukasi blastų į užsikemša vamzdžiai ir juda antgalis pro vamzdį.Tuo tarpu, ji yra net valymo ir pylimas iš nuolaužų.Jis yra lengvai pastumkite į kanalizacijos linijų ir drenažo vamzdžiai.Naudoti paraudimas šiukšles ar valymo fiksuotojo vamzdžiai, kai prisijungti prie kanalizacijos jetter žarna.Tūta 4.5.

5. Patvarus Kanalizacijos Čiurkšlės Žarna: Vidinis vamzdis pagamintas iš termoplastinio poliesteris.Sutirštės armavimo sluoksnis 1/4" labai atsparių tempimui poliesterio tekstilės nerijos, kuri yra chemiškai surištos.Dengiamasis sluoksnis Juodas termoplastinis poliuretanas, kad yra aliejus, oras, ozono, ir atspari trinčiai.Pin išbandyti kiekvieną fiksavimo patikrinti tinkamą vidaus crimp.

6. Geras Suderinamumas, keičiamu adapteriu ir kanalizacijos antgalis: rinkinys ateina su ardyti adapteris, suderinamas su dauguma slėgio poveržlės ant adapterio pakeisti.Kanalizacijos antgalį galima išimti, valyti ar pakeisti.

Sklypas Turinys:

1 x Kanalizacijos Jet Žarna 10m/32ft, Max 160bar/2320psi

1 x mygtuką nosies kanalizacijos jet antgalis, tūta 4.0

1 x sukasi kanalizacijos jetter antgalis, Tūta 4.5

6 x Adapteris

1 x Sandarinimo Juosta

Specifikacija:

1. Žarnos Ilgis: 10m

2. Žarna I. D. 1/4" (6,0 mm), O. D. 10,5 mm

3. Žarnos, jungiamosios Detalės: Kieto Žalvario su G1/4" M

4. Mygtukas Nosies Kanalizacijos Antgalis: nerūdijančio plieno, #4.0, 4 Angose (3 atgal ir į priekį 1)

5. Sukasi Kanalizacijos Antgalis: stainess plieno, #4.5, 3 Angomis (3 atgal)

6. Adapteriai: 6 Vnt., Pagaminti iš Metalo adapteris (Nuimamas), tinka dauguma Slėgio Poveržlės, kaip nurodyta toliau.

Adapteris A: Karcher K-serijos slėgio poveržlės

Adapteris B: už Bosch / AR / Michelin slėgio poveržlės

Adapteris C: Nilfisk / Stihl / Lavor / Sterwins / Elitech / Interskol / Bort / Daewoo / Greenworks slėgio poveržlės

Adapteris D: už Portland / Powerwasher / Husky slėgio poveržlės

Adapteris E: už Kranzle / kai kurios profesinės purškimo pistoletas su lizdo jungtis M22-F

Adapteris F: už 1/4" greitai kištuko, populiari jungtis Šiaurės Amerikoje.

Pastaba: komplekte nėra įtraukti adapteriai Karcher HD/HDS, Bosch GHP, Nilfisk-KEW/WAP ir kt., slėgio poveržlės.Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnybą, jei nėra aišku, ar jums reikia daugiau adapteriai.

7. Darbinis Slėgis: 160bar / 2320psi

8. Trūkimo Slėgis: 480bar / 6960psi

9. Max Temperatūra: 60oC / 140oF

Žarna Statybos:

Vidinis Vamzdis: Termoplastinis poliesteris vamzdis

Sutvirtinimas: Vienas sluoksnis 1/4" labai atsparių tempimui poliesterio tekstilės nerijos, kuri yra chemiškai surištos

Viršelis: Juoda termoplastinė poliuretano, kuris yra aliejus, oras, ozono, ir atspari trinčiai

Temperatūros Diapazonas: Nuo -40°F / +160°F

Svarbu: Prašome dukart patikrinkite, ar prijungimas dydžio adapteris tinka jūsų slėgio plovimo pistoletas

Žymos: pjūklą echo, drainer cleaner, kasetinis filtras dulkių siurblys, stihl, oro filtras, karcher, pingvinas vandens, automobilių sniegas, adapteris k7, karcher k2

Atsiliepimai

Reitingas