Colnago C60 C64 Rankenos Kelių Lenktynių Dviračių Anglies Kelio išilginis 90/100/110/120mmx400/420mm/440mm

Colnago C60 C64 Rankenos Kelių Lenktynių Dviračių Anglies Kelio išilginis 90/100/110/120mmx400/420mm/440mm

Colnago C60 C64 Rankenos Kelių Lenktynių Dviračių Anglies Kelio išilginis 90/100/110/120mmx400/420mm/440mm

€36.13

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: Anglies Pluošto
  • Plotis: 401 - 500mm
  • Modelio Numeris: C60 C64
  • Spaustukas Skersmuo: 25.1 - 26.5 mm
  • Tipas: Kelių Rankenos/Smilgos Baras
  • Naudoti: Kelių Dviračiai
  • Sudedamosios dalys: rankenos
  • Prekės Pavadinimas: CARROWTER

Rankenos:

Medžiaga:Pilnai anglies pluošto

Rankenos Plotis:400mm/420mm/440mm (Galite pasirinkti vieną)

Kamieninių:

Medžiaga:Pilnai anglies pluošto

Kamieninių Plotis:80mm/90mm/100mm/110mm/120mm (galite pasirinkti vieną)

Paveikslėlių Rodymas

Kitos Rankenos spalvų, galite pasirinkti.prašome susisiekti su mumis.ta kaina yra ne tas pats.

Klientų Aptarnavimas

Mes skiriame sau, kad aukštos kokybės, tačiau pigiai anglies dviračių dalys , kviečiame kooperatyvo narių visame pasaulyje didmeninė ir pagaminti pagal užsakymą.Kas daugiau, mes galime priimti "PASIDARYK pats" produktų, tokių kaip įtraukti savo vardą ir pavardę, pakeisti spalvą ir jūsų norėčiau modelis.

Apmokėjimas: galite sumokėti Zinojo.lt sąlyginio Deponavimo (Pvz., Kredito Kortelės, Banko pavedimu, Western Union " ir kt.). 100% saugus mokėjimo.Zinojo.lt priklauso alibaba, tai yra saugus bendrovė.

Kodėl Mokėjimas yra 100% Saugus?Nes mokate Zinojo.lt bendrovės, kai jūs gaunate produktus, Zinojo.lt galite išleisti pinigų, kad parduotuvės savininkas.Jūs gaunate produktą ne pirmas, ir parduotuvės savininkas gauti pinigų vėliau.Jei jūs negalite gauti produktą, jūs galite gauti grąžinamąją išmoką iš Zinojo.lt.

Vežimą:

1, Jei pirkėjas nori naudotis daugiau, greičiau pristatymo būdą, kaip DHL, TNT, ir tt, prašome susisiekti su mumis dėl augančio laivybos kaina.

2 Instrukcija : laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Garantinis Aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Bet jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

1, Jei yra kokybės problemų, pirkėjas gali susisiekti su mumis per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2 piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3 pirkėjui prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų arba grąžinti pinigus.

Custom Muito norma(Importo Mokesčius): Mokėti mokesčius-tai pareiga kiekvieno piliečio, pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių.Dėl mokesčio problema, pirkėjas atsisako priimti prekes, pirkėjas turi Atsakinga už krovinių atlikti ir namuose.

Atsiliepimai

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3 Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Žymos: vairo juosta, anglies rankenos kelių, ec90 rankenos pabaigos, ranka varžtas, dviračių colnago, anglies rankenos mtb, bicycl rankenos, dviračio rankenos kamieninių nemokamas pristatymas, aero anglies rankenos, rankenos

Atsiliepimai

Reitingas